Riasztó rendszer videók

Segítek megtalálni a legjobb megoldást. Legyen az vezetékes riasztó, vezeték nélküli riasztó, okos riasztó smart home funkciókkal.

Riasztó

Kamera

Távfelügyelet

Videók, tesztek, bemutatók riasztókról, kamerákról

A weboldalam célja az, hogy bemutassam a legújabb biztonsági technológiákat és megosszam a tapasztalataimat azokról az eszközökről, amelyek segítenek a házad vagy az irodád biztonságosabbá tételében.

Az oldalamon megtalálhatók a legfontosabb információk és ajánlások az otthoni és irodai biztonsági rendszerekkel kapcsolatban. Áttekintést adok a legjobb riasztókról és kamerákról, valamint segítek kiválasztani a megfelelő termékeket a saját igényeidnek megfelelően.

Az oldalomon rendszeresen frissítek cikkeket, blogbejegyzéseket és videókat, amelyek segítségével az olvasóim és nézőim mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a biztonsági technológiák terén. Ha érdekelnek az új technológiák és a biztonsági eszközök, akkor kövess engem a youtube csatornámon, és tarts velem az oldalamon keresztül is, hogy mindig az elsők között értesülj a legújabb fejleményekről.

Hogyan működik az AI alapú személy és gépjármű követés PTZ kamerákban Biztonságtechnikai innovációk

EZVIZ C3N 1080p Wi-Fi Bullet kamera éjszakai látással és beépített AI-vel 

Riasztó videók - ismertetők

Ajax riasztó bemutató - Vezeték nélküli biztonsági rendszer a tökéletes védelemért 

Ajax riasztóközpontok, Hub-ok - Vezeték nélküli biztonsági rendszer a tökéletes védelemért 

Ajax riasztó, DoorProtect és DoorProtect Plus vezeték nélküli nyitásérzékelők 

Ajax SpaceControl távirányító elemcseréje, Ajax SpaceControl battery replacement 

Ajax riasztó - StreetSiren - Vezeték nélküli kültéri sziréna 

EZVIZ C3N 1080p Wi-Fi Bullet kamera éjszakai látással és beépített AI-vel 

Kövess a többi platformomon is 

A közösségi média használata segít abban, hogy tájékozódjunk az általunk érdeklő témákban, megkönnyíti az információgyűjtést, és a kapcsolattartást.

Rólam

Nagy Zoltán vagyok, biztonság szervező és tanácsadó. Harminc éves szakmai múlttal rendelkezem biztonsági és biztonságtechnikai, területeken.