Vezeték nélküli riasztó rendszer

Modern vezeték nélküli riasztó rendszer okos otthon funkciókkal

Riasztó

Kamera

Távfelügyelet

Vezeték nélküli riasztó

Vezeték nélküli riasztó rendszer - Okos otthon funkciókkal

Vezeték nélküli riasztó, amely magas szintű biztonságot nyújt az otthonok és a vállalkozások számára. A riasztó rendszer magában foglal mozgásérzékelőket, ajtó- és ablakérzékelőket, tűzjelzőket és vízszivárgás-érzékelőket.

A vezeték nélküli riasztó rendszer jellemzői közé tartozik a stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolat, a kétirányú kommunikáció és az intelligens érzékelők. A riasztó rendszer segítségével a felhasználók élőben követhetik nyomon az otthonuk vagy a vállalkozásuk biztonsági helyzetét okostelefonok vagy táblagépek segítségével. A vezeték nélküli riasztó rendszer felhasználóbarát applikációval és felhőalapú tárolással rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról figyeljék és irányítsák a rendszert. A riasztó azonnali értesítést küld a felhasználóknak a mobilalkalmazás vagy az e-mail útján.

Vezeték nélküli riasztó rendszer

Lakásriasztó
Riasztó házba
Riasztó irodába
Riasztó nyaralóba
Maximális hatósugár a vezeték nélküli riasztórendszereknél

A rádiókommunikációs adatokat rádióhullámokon keresztül továbbítják. Ideális körülmények között a hullámok útjában nincs akadály vagy interferencia, és a legrövidebb úton jutnak el az adótól a vevőig. Nyílt térben érhető el a maximális kommunikációs tartomány. Ez egy általánosan elfogadott benchmark a rádiótechnológiák, valamint a rádiókommunikációt használó berendezések képességeinek összehasonlítására.
A Jeweller és Wings rádióprotokollok maximális kommunikációs hatótávolsága ennek megfelelően 2000 és 1700 méter.

Ajax vezeték nélküli riasztó

A példákban az Ajax vezeték nélküli riasztó tulajdonságai jelennek meg

Más azonos frekvenciájú hullámok, valamint ugyanabból az adóból származó, akadályokról visszaverődő rádióhullámok is előfordulhatnak a rádióhullámok útján. Kölcsönös hatásukat interferenciának nevezzük . Ez nem mindig vezet jelgyengüléshez, de a legtöbb esetben negatív hatással van.
A Jeweller és Wings rádióprotokollok az értékesítési régiótól függően 868 vagy 915 MHz-en működnek. Ezek a sávok sokkal kevésbé zajosak a Wi-Fi-frekvenciákhoz képest – 2,4 GHz és 5 GHz, valamint 433 MHz, amelyeket az IoT elektronika, a távirányító egységek és az elavult biztonsági riasztórendszerek használnak.

Valós körülmények között a rádióhullámok akadályokkal ütköznek . A hullámok veszteség nélkül áthaladnak bizonyos akadályokon, és visszaverődnek másokról, de vannak olyan akadályok, amelyek elnyelik a rádióhullámokat – az akadályok tulajdonságai az anyagtól, alaktól és vastagságtól függenek. Eső, hó, por, még a nagyon párás levegő is jelentéktelen, de akadályok, mint az emberek. Általában, ha akadályba ütközik, a rádiójel gyengül , elveszítve erejét. 

A rádióhullámok kis lyukakon jelentős csillapítás nélkül képesek áthaladni – ezt a tulajdonságot diffrakciónak nevezik.  

Az Ajax hubok rádiófrekvenciás ugrást használnak – automatikus frekvenciaváltást egy sávon belül egy adott minta szerint. Ez hatékony védelmet biztosít a rádióinterferenciával és a jelek elfogásával szemben: az apró csomagokra bontott üzenetek továbbítása különböző frekvencián történik, és ha egy csomagot nem kap meg a címzett, az újraküldéskor más frekvencián kerül elküldésre. Az Ajax rendszer érzékeli a rádiós levegő elakadását, és értesíti erről a biztonsági céget és a felhasználókat.

Nem tanácsos a rendszerkészülékekben a rádióadók maximális teljesítményét rendszeresen használni – ez zajossá teszi a levegőt és növeli az energiafogyasztást, felgyorsítja az akkumulátorok lemerülését. Az Ajax hub elemzi a csatlakoztatott eszközök jelerősségét, és beállítja az adóik teljesítményét, figyelembe véve a létesítmény aktuális rádiós környezetét.

A minőségi alkatrészek kiválasztása minimálisra csökkenti a tábla és az eszközök belső zaját.

A segítség nálunk itt kezdődik

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatunkat kamerarendszer kiépítése, lakásriasztó telepítés, valamint riasztó távfelügyelet szolgáltatásra!

ajax riasztó

Többirányú antennák

Az Ajax hub/range extender két többirányú antennával rendelkezik a Jeweller frekvenciákhoz, amelyek egymáshoz képest 90 fokos szögben vannak elhelyezve.

A fényképellenőrzést támogató hubok dedikált antennákkal rendelkeznek a Wings frekvenciákhoz. Ezenkívül 90 fokos szöget zárnak be egymáshoz képest.

Esemény kézbesítési visszaigazolás

Az Ajax hub és a rendszereszközök közötti kommunikáció kétirányú. Emiatt az esemény, riasztás vagy fénykép továbbításakor a detektor tudja, hogy a csomagokat egy hub fogadta, a hub pedig értesül a sikeres parancs fogadásáról egy detektortól (például a működési beállítás módosításához). Ha az adatok valamilyen okból nem jutnak el a címzetthez, a küldés az átvétel visszaigazolásáig megismétlődik.

Riasztó
Kiemelt akció, vezeték nélküli riasztó távfelügyelettel

Ajax riasztó kezdő szettet füstérzékelővel,  kedvezménnyel.
Ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felméréssel, és ajánlatadással.

121.468,-Ft. 208.265,-Ft.